Egla-Ilnisës: Do të bëja një p*rdhë të të përshëndesja por s’më vjen! - Gazeta Express
string(65) "egla-ilnises-do-te-beja-nje-prdhe-te-te-pershendesja-por-sme-vjen"

TV/Film

Gazeta Express

03/04/2024 23:00

Egla-Ilnisës: Do të bëja një p*rdhë të të përshëndesja por s’më vjen!

TV/Film

Gazeta Express

03/04/2024 23:00

Edhe pse vetëm ato, të izoluara në dhomën e ‘Torturës së Bardhë’, bashkë me Meritonin, nuk kanë ndër mend të bëjnë ‘paqe’ mes njëra-tjetrës.

Bëhet fjalë për Eglën dhe Ilnisën. Teksa kjo e fundit ka qenë duke ngrënë mëngjesin, Egla i është drejtuar me një fjalor tepër të pështirë dhe të papërshtshëm sidomos në atë moment që ato po flisnin.

Lexo Edhe:

‘Do të të bëja një p*rdhë të të përshëndesja por s’më vjen!’- ka thënë Egla, e ndërsa Ilnisa ‘e habitur’ i ka vënë paksa në dukje ‘edukatën’ që aktorja ka duke e krahasuar me fjalorin që ajo përdor.

‘Ha bukë aty mbytu edhe na lër rehat’- është shprehur sakaq Egla.