Dorëshkrimi origjinal Sherlok Holms mund të arrijë në 1.2 milionë dollarë në ankand - Gazeta Express
string(83) "doreshkrimi-origjinal-sherlok-holms-mund-te-arrije-ne-1-2-milione-dollare-ne-ankand"

Dorëshkrimi origjinal Sherlok Holms mund të arrijë në 1.2 milionë dollarë në ankand

Mistere

Gazeta Express

03/04/2024 22:19

Dorëshkrimi origjinal Sherlok Holms mund të arrijë në 1.2 milionë dollarë në ankand.

Letrat e shkrimtarit Konan Dojle me dorëshkrimin e tij të vetëm të shkruar me dorë të “Shenja e katër”, një nga tregimet e tij më të famshme Sherlok Holms, do të shiten nga shtëpia e ankandit Sothbaj, Nju Jork, krahas thesareve të tjera letrare. Ankandi do të mbahet si një shitje e drejtpërdrejtë në Nju Jork më 26 qershor.

Lexo Edhe:

Vetëm dorëshkrimi pritet të arrijë deri në 1.2 milionë dollarë, duke pasur parasysh rëndësinë dhe statusin e tij unik si sendi më i vlefshëm i shkrimtarit, Dojle.

“Shenja e Katërt” ishte romani i dytë Sherlok Holms i Konan Dojle, i botuar në vitin 1890, pas romanit të parë të famshëm “Studimi në Skarlet”.