Cila është gjëja e parë që shihni? Ky iluzion optik zbulon nëse ju mashtroheni lehtë - Gazeta Express
string(83) "cila-eshte-gjeja-e-pare-qe-shihni-ky-iluzion-optik-zbulon-nese-ju-mashtroheni-lehte"

Cila është gjëja e parë që shihni? Ky iluzion optik zbulon nëse ju mashtroheni lehtë

Mistere

Gazeta Express

20/07/2023 23:21

Një iluzion optik ka pushtuar TikTok-un dhe ka hutuar shumë përdorues. Sipas faqes, përmes këtij iluzioni mund të dallohet nëse je person që mashtrohesh lehtë.

Videoja ka marrë mbi 1.6 milion shikime. Klipi paraqet një skenë nënujore dhe pyet shikuesit:“ Çfarë shihni së pari?“

Sipas transmetuesit të videos, nëse përgjigja është “peshq dhe zhytës”, kjo sugjeron që perceptimi i shikuesit nuk është shumë i thellë dhe është tip sipërfaqësor. Por, më tej thuhet se njerëzit që shohin elementë të sipërfaqes së ujit janë janë njerëz logjikë, racionalë, të cilët i gjykojnë njerëzit bazuar të sjellja e tyre me ta.

Ata preferojnë të shikojnë punën e tyre dhe nuk zhyten në thellësitë situatave. Këta individë kanë vetëbesim të lartë.

Por, ata që posedojnë cilësitë më pozitive janë njerëzit që së pari panë “fytyra njerëzish” në foto.

Këta individë përshkruhen si kreativë dhe që vërejnë detaje që të tjerët i anashkalojnë lehtësisht. Ata kanë një intuitë të paparë! Kanë shumë gjasa të jenë të talentuar në muzikë dhe gjithmonë i befasojnë të tjerët me idetë e tyre. Janë njerëz që depërtojnë në zemër!/tvklan.al