Bordi i FBK-së i emëron anëtarët e Komisionit të Garave - Gazeta Express
string(55) "bordi-i-fbk-se-i-emeron-anetaret-e-komisionit-te-garave"

Basketboll

Gazeta Express

19/09/2023 11:06

Bordi i FBK-së i emëron anëtarët e Komisionit të Garave

Basketboll

Gazeta Express

19/09/2023 11:06

Bordi i Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK), duke u bazuar në kompetencat që dalin nga Neni 24 i Statutit, si dhe bazuar në Rregulloren e Punës së Bordit të FBK-së, më 19.09.2023, sot i ka emëruar anëtarët e Komisioneve të FBK-së për edicionin 2023/24 si në vijim:

 • Komisioni i Garave i FBK-së:
 • Armend Hamiti (Kryetar);
 • Arben Polloshka (Anëtar);
 • Arianit Shala (Anëtar).
 • Komisioni Disiplinor i FBK-së:
 • Fidan Hamiti (Kryetar);
 • Omer Daku (Anëtar);
 • Afrim Kamishi (Anëtar).
 • Komisioni i Arbitrazhit të FBK-së:
 • Korab Sejdiu (Kryetar);
 • Lulzim Fushtica (Anëtar);
 • Partin Pruthi (Anëtar).
 • Komisioni për Licencim dhe Transfere i FBK-së:
 • Valdet Spahija (Kryetar);
 • Nexhdet Hoxha (Anëtar);
 • Bekim Dugolli (Anëtar).

Lexo Edhe: