Biden dhe ekipi i sigurisë kombëtare kthehen në Dhomën e Situatave - Gazeta Express
string(64) "biden-dheekipii-sigurise-kombetare-kthehen-nw-dhomwn-e-situatave"

Biden dhe ekipi i sigurisë kombëtare kthehen në Dhomën e Situatave

Lajme

Gazeta Express

14/04/2024 3:17

Presidenti amerikan Joe Biden dhe ekipi i tij i sigurisë kombëtare janë mbledhur sërish në Dhomën e Situatave pas një pushimi të shkurtër pas takimit të tyre të mëparshëm, ka thënë një zyrtar amerikan, përcjell CNN.

Takimi i mëparshëm zgjati afërsisht dy orë ndërsa pas tij Presidenti Biden u zotua për sigurinë e Izraelit pas sulmit nga Irani.

Lexo Edhe:

Biden deklarohet pas takimit në Dhomën e Situatave: Zotimi ynë për sigurinë e Izraelit është i hekurt