BE thotë se Kosova dhe Serbia kanë konfirmuar se i çojnë përfaqësuesit e tyre në Bruksel për dinarin - Gazeta Express
string(100) "be-thote-se-kosova-dhe-serbia-kane-konfirmuar-se-i-cojne-perfaqesuesit-e-tyre-ne-bruksel-per-dinarin"

BE thotë se Kosova dhe Serbia kanë konfirmuar se i çojnë përfaqësuesit e tyre në Bruksel për dinarin

Lajme

Gazeta Express

26/02/2024 13:02

Bashkimi Evropian ka konfirmuar se nesër do mbahet takimi mes Kosovës e Serbisë për të diskutuar “çështjen e dinarit”.

Bashkimi Evropian ka konfirmuar se nesër, në Bruksel, do mbahet takimi mes Kosovës e Serbisë për të diskutuar “çështjen e dinarit”.

Lexo Edhe:

Zëdhënësja e BE-së Nabila Massralli ka thënë se të dyja palët kanë konfirmuar se do dërgojnë përfaqësuesit e tyre për këtë takim. Ajo gjithashtu ka thënë se do takimi do zhvillohet në “formatin e zakonshëm i dialogut”.