178 shkelje trafiku në Shkup, 21 pa patentë shoferi - Gazeta Express

178 shkelje trafiku në Shkup, 21 pa patentë shoferi

Ballina

Gazeta Express

20/09/2021 10:43

Ministria për punë të brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme (19.09.2021) në territorin e Shkupit janë shqiptuar gjithsejtë 178 gjoba në trafik, prej të cilave 94 për tejkalim të shpejtësisë, 21 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 12 për vozitje në gjendje të dehur, 7 për makina të paregjistruara dhe teknikisht të parregullta. Janë shqiptuar dhe 6 gjoba për përdorimin e telefonit gjatë vozitjes, 2 për kalim në të kuqe në semaforë, 45 për vozitësit fillestar dhe 17 për parkim të parregullt.