Zgjidhet kryetari i revizionit shtetëror - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

06/12/2019 16:02

Zgjidhet kryetari i revizionit shtetëror

Ballina

Gazeta Express

06/12/2019 16:02


Është zhbllokuar puna e komisionit për zgjedhje dhe emërime në Kuvendin e Maqedonisë së veriut.

Në mënyrë unanime, në seancën e sotme të këtij komisioni për kryetar të revizionit shetëtor u zgjodh Maksim Acevski, raporton zyrtare.net