Zëri juaj ndryshon kur flisni me dikë që ju duket tërheqës - Gazeta Express

Zëri juaj ndryshon kur flisni me dikë që ju duket tërheqës

Fun

Gazeta Express

08/12/2019 12:43

Sipas një studimi njerëzit kur takohen me dikë të cilin e mendojnë si tërheqës pa vetëdije e ulin intonacionin e zërit të tyre.

“Ka një provë që sugjeron që individët ndryshojnë zërin e tyre kur flasin me njerëz të ndryshëm dhe në situata të ndryshme,” thotë studimi.

Ju me siguri do ta ndryshoni zërin tuaj kur flisni me shefin tuaj ose kur jeni duke thënë një gënjeshtër.