Ballina

Gazeta Express

10/02/2020 8:36

Zbulim tronditës: Shumica e vrasësve serikë kanë këtë shenjë në horoskop

Ballina

Gazeta Express

10/02/2020 8:36

Shumica e vrasësve serikë kanë lindur në mes të këtyre muajve.

Në dy vitet e fundit autori David Jester ka kërkuar në klinikën e re të vrasësve serikë, raporton Independent.

Sipas kërkimeve të bëra dalin rezultatet se shumica e vrasësve serikë kanë lindur nën shenjën e yllit mes datës 20 prill dhe 20 maj.

Gjithashtu pjesa tjetër kanë lindur në datën 21 prill dhe 18 shkurt.

Disa nga vrasësit serikë që kanë lindur në këto data janë:

Levi Bellfield

Albert Fish

Steve Wright

Martha Beck.