Zaevi pyetet a do bëj koalicion me BDI-në, ja si përgjigjet - Gazeta Express

Zaevi pyetet a do bëj koalicion me BDI-në, ja si përgjigjet

Maqedoni

Gazeta Express

16/07/2020 2:12

Zoran Zaev sonte në konferencën për shtyp u pyet nëse LSDM do të formojë përsëri një koalicion me BDI, informon TS.

“Për një koalicion, ne duhet të presim për rezultatet. Aktualisht jemi duke udhëhequr me tre mandate, ato mund të jenë 4-5 … Së pari, kjo varet nga rezultatet, dhe natyrisht me kohën me kë kemi front para nesh, ne do të formojmë koalicion dhe një qeveri,” tha Zaev.

Zaev theksoi se beson se në njesinë 6, në njesinë 1 dhe 2, LSDM mund të marrë një mandat tjetër plus.