Zaev: Do ta shqyrtojmë seriozisht partneritetin me BDI-në - Gazeta Express

Gazeta Express

13/12/2019 15:39

Me i fundit

Zaev: Do ta shqyrtojmë seriozisht partneritetin me BDI-në

Gazeta Express

13/12/2019 15:39

Amendamentet e propozuara nga BDI për ndryshim Kodit Zgjedhor, janë arsye serioze për të menduar për koalicionim dhe LSDM do ta hapë këtë çështje, njofton Portalb.mk.

“Kur VMRO-DPMNE dorëzon 9.000 dhe BDI 5.000 amendamente, dhe mund të bllokojnë ndonjë proces. Ata kanë të drejtë sipas rregullores. Ne do të vazhdojmë të luftojmë, por nuk e di sa do të mundemi. Shpresoj që të ketë shumicë që t’i miratojmë ato vendime. Në frymën e demokracisë jemi të ndryshëm, ne jemi për një njësi zgjedhore, ndërkaq partneri ynë qeveritar është kundër dhe mund ta lë që VMRO-DPMNE të bllokojë. Megjithatë amendamentet dërgojnë porosi të keqe”, tha Zaev.

Lexo Edhe:

PRESSING