Xhamia në Prishtinë shtron iftare falas për studentët dhe familjet në nevojë - Gazeta Express
string(76) "xhamia-ne-prishtine-shtron-iftare-falas-per-studentet-dhe-familjet-ne-nevoje"

Lajme

Gazeta Express

20/03/2023 22:38

Xhamia në Prishtinë shtron iftare falas për studentët dhe familjet në nevojë

Lajme

Gazeta Express

20/03/2023 22:38

Xhamia “Prof. Bedri Kamberi” në Prishtinë do të shtrojë iftare në oborr për studentët dhe familjet në nevojë.

Gazetare: Nesa Kryeziu

Lexo Edhe:

Xhamia “Prof. Dr. Bedri Kamberi” në Prishtinë do të shtrojë iftare në oborr për qytetarët.

E përparësi do të kenë studentët dhe familjet në nevojë.

Këtë iniciativë po e mirëpresin qytetarët.

Sipas imamit Labinot Maliqi, janë disa arsye për përparësitë ndaj studentëve dhe familjeve në nevojë.

E interesimi për të kontribuar në shtrimin e iftarit është në rritje.

Imamë e xhamisë në fjalë, organizojnë iftare që nga viti 2017.