Will Smith thotë se ka renë në ujdi me gruan të ketë marrëdhënie edhe jashtë martese - Gazeta Express

Will Smith thotë se ka renë në ujdi me gruan të ketë marrëdhënie edhe jashtë martese

Rozë

Gazeta Express

28/09/2021 15:45

Will Smith pranoi se ai dhe gruaja Jada Pinkett Smith kanë një martesë të hapur pasi zgjodhën monogaminë për një “pjesë të madhe të marrëdhënies së tyre”.

Aktori 53-vjeçar foli për lidhjen e tij jokonvencionale në numrin e nëntorit të GQ, duke thënë se “martesa për ne nuk mund të jetë burg”.

Lexo Edhe:

Will, i cili është martuar me Jada për gati 24 vjet, shpjegoi: “Jada kurrë nuk besoi në martesën konvencionale. Jada kishte anëtarë të familjes që kishin një marrëdhënie jokonvencionale. Kështu që ajo u rrit në një mënyrë që ishte shumë e ndryshme nga ajo që unë u rrita. Kishte diskutime të rëndësishme të pafundme rreth asaj që është përsosmëria relacionale? Cila është mënyra e përsosur për të bashkëvepruar si çift? Dhe për pjesën më të madhe të marrëdhënies sonë, monogamia ishte ajo që ne zgjodhëm, duke mos menduar për monogaminë si përsosmërinë e vetme relacionale.”

Ai vazhdoi: “Ne i kemi dhënë besim dhe liri njëri -tjetrit, me besimin se secili duhet të gjejë rrugën e vet. Dhe martesa për ne nuk mund të jetë burg. Dhe unë nuk e sugjeroj rrugën tonë për askënd. Unë nuk e sugjeroj këtë rrugë për askënd. Por përvojat që liritë që ne i kemi dhënë njëri -tjetrit dhe mbështetja e pakushtëzuar, për mua, janë përkufizimi më i lartë i dashurisë”.

Ndryshe, Will dhe Jada, pranuan në një sesion të hapur të Red Table Talk vitin e kaluar se aktorja kishte një lidhje me muzikantin August Alsina, i cili ishte 25 vjeç në atë kohë.