WhatsApp vjen edhe më një ndryshim, është interesant - Gazeta Express
string(51) "whatsapp-vjen-edhe-me-nje-ndryshim-eshte-interesant"

WhatsApp vjen edhe më një ndryshim, është interesant

AutoTech

Gazeta Express

12/07/2023 22:01

WhatsApp thuhet se po lanson një veçori të re të fokusuar në privatësi për anëtarët e komunitetit.

Funksionaliteti i ri që u tha më parë se ishte në testim, do t’i lejonte përdoruesit të fshehin numrat e tyre të telefonit kur i bashkohen ndonjë grupi.

Lexo Edhe:

Funksioni i quajtur “privacy number of phone”, thuhet se është i disponueshëm për të gjithë testuesit beta të Android dhe iOS.

Me këtë, përdoruesit mund të marrin pjesë në biseda dhe të tregojnë reagimet e tyre ndaj mesazheve duke fshehur emrat dhe numrat e tyre të telefonit nga anëtarët e tjerë të komunitetit.

Aplikacioni në pronësi të Meta-s nuk e ka bërë të ditur zyrtarisht se kur synon të bëjë funksionin të disponueshëm për të gjithë përdoruesit.