WhatsApp thuhet se po planifikon të mundësojë dërgimin e fotove në cilësinë origjinale - Gazeta Express
string(86) "whatsapp-thuhet-se-po-planifikon-te-mundesoje-dergimin-e-fotove-ne-cilesine-origjinale"

WhatsApp thuhet se po planifikon të mundësojë dërgimin e fotove në cilësinë origjinale

AutoTech

Gazeta Express

24/01/2023 22:03

Edhe pse WhatsApp tashmë ofron një zgjedhje cilësore midis “automatike”, “cilësisë më të mirë” dhe “kursimit të të dhënave”, platforma aktualisht nuk lejon dërgimin e fotove në madhësinë dhe rezolucionin e tyre origjinal.

Edhe kur zgjidhet “cilësia më e mirë” kur dërgoni foto në WhatsApp, platforma do t’i kompresojë ato imazhe për të lejuar transferimin më të shpejtë.

Lexo Edhe:

Për ata që vlerësojnë cilësinë më shumë se shpejtësinë, thuhet se do të jetë e mundur të dërgojnë fotografi origjinale me cilësi, transmeton WABetaInfo.

Duke gjykuar nga informacionet e tyre të zbuluara në versionin më të fundit beta të aplikacionit Android (2.23.2.11), kjo padyshim mund të pritet së shpejti.

Siç mund ta shihni, opsioni duhet të jetë në kokën e redaktuesit të imazhit. Megjithatë, ende nuk dihet se kur funksioni i ri duhet të jetë i disponueshëm për përdoruesit.

Për momentin, një zgjidhje mund të përdoret ende duke ndryshuar ekstensionin e skedarit për ta dërguar atë, domethënë, ta merrni atë si një dokument në vend të një imazhi, i cili do të ruajë cilësinë origjinale.