Whatsapp shton opsionin që fotografitë zhduken pasi t’i shikoni - Gazeta Express

AutoTech

Gazeta Express

04/08/2021 15:31

Whatsapp shton opsionin që fotografitë zhduken pasi t’i shikoni

AutoTech

Gazeta Express

04/08/2021 15:31

Karakteristika është e ngjashme me opsionin që tashmë ekziston prej kohësh në Snapchat dhe Instagram.

Kur bëni fotografi në WhatsApp-in, përdoruesit mund të zgjedhin ikonën e kohëmatësit për ta vendosur fotografinë në “shiko në një”.

Lexo Edhe:

Facebook e shet këtë veçori si një nga opsionet e “momenteve private” ose për dërgimin e informacioneve potencialisht të ndjeshme si fjalëkalimet Wi-Fi.

Si gjithmonë, njerëzit duhet të kenë kujdes se sa “privat” janë mesazhe të tilla.

Kompania vëren se marrësi ende mund të marrë një foto të tillë “shiko një herë” dhe, ndryshe nga Snapchat, WhatsApp nuk do ta njoftojë dërguesin kur është marrë foto.