WhatsApp ka përmirësuar më tej statuset, opsione të reja janë në dispozicion - Gazeta Express
string(75) "whatsapp-ka-permiresuar-me-tej-statuset-opsione-te-reja-jane-ne-dispozicion"

WhatsApp ka përmirësuar më tej statuset, opsione të reja janë në dispozicion

AutoTech

Gazeta Express

08/02/2023 22:29

Një nga risitë kryesore është Statusi i zërit, i cili lejon përdoruesin të regjistrojë mesazhe zanore deri në 30 sekonda dhe t’i vendosë ato si statusin e tyre.

Kompania thotë se është një mënyrë më “personale” për të njoftuar kontaktet, veçanërisht për përdoruesit që zakonisht preferojnë të flasin në vend që të shtypin ose regjistrojnë video.

Lexo Edhe:

Një tjetër risi është funksioni Private Audience Selector, i cili i mundëson përdoruesit të zgjedhë se kush mund të shohë statuset e tij. Ai gjithashtu ofron mundësinë për të zgjedhur një audiencë për çdo status të ri, gjë që jep më shumë kontroll dhe fleksibilitet në krahasim me cilësimet e mëparshme të privatësisë.

Ata që pëlqejnë emocionet tani kanë veçorinë “Reagimet e statusit”, e cila është një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për t’iu përgjigjur statuseve të miqve ose kontakteve të ngushta. Kjo veçori ju lejon t’i përgjigjeni çdo statusi me cilindo nga tetë emoticonat, në vend që të shkruani mesazhe, të regjistroni mesazhe zanore ose të përdorni ngjitëse.

Status Profile Rings “vendos një unazë” rreth fotos së profilit pas postimit të një statusi të ri dhe është i dukshëm në listën e bisedës, listën e anëtarëve të grupit dhe informacionin e kontaktit. Së fundi, një lidhje paraprake aktivizohet gjithashtu kur vendoset në status, në mënyrë që kontaktet të kenë një ide më të qartë se për çfarë bëhet fjalë përpara se të vendosin të klikojnë.

Disa nga veçoritë e reja si reagimet e statusit, unazat e profilit dhe lidhjet paraprake u njoftuan më herët dhe tani po shpërndahen ngadalë tek përdoruesit në mbarë botën.