Wallahi, Wallahi, pritet të jetë kënga e 2 Ton - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

05/12/2019 21:42

Wallahi, Wallahi, pritet të jetë kënga e 2 Ton

Ballina

Gazeta Express

05/12/2019 21:42

Reperi 2 Ton pritet që të vije me një këngë të re shumë shpejt

Kënga e tij ka një titull interesant, quhet “Wallahi, Wallahi” dhe ai ka prezantuar teaserin e ri të kësaj këngë në faqen e tij në instagram.

Njëri prej reperëve më produktiv në Kosovë, 2 Ton e sjell këtë këngë pas vetëm një muaji ku e kishte sjell këngën e tij të fundit, “TT”.

Besohet se edhe kjo këngë është në bashkëpunim me ndonjë këngë të re. /GazetaExpress/