Votimi i 21 prillit në Veri, kjo është pyetja që do t'iu parashtrohet votuesve - Gazeta Express
string(76) "votimi-i-21-prillit-ne-veri-kjo-eshte-pyetja-qe-do-tiu-parashtrohet-votuesve"

Votimi i 21 prillit në Veri, kjo është pyetja që do t’iu parashtrohet votuesve

Lajme

Gazeta Express

03/04/2024 16:53

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve sot ka miratuar përmbajtjen e fletëvotimit që do të përdoret në procesin e votimit të 21 prillit, ku qytetarët në veri do të votojnë pro ose kundër shkarkimit të kryetarëve.

Votuesve do t’iu parashtrohet kjo pyetje: A pajtoheni që (emri dhe mbiemri i kryetarit të komunës) të largohet nga funksioni i kryetarit të Komunës ( emri i komunës)?

Lexo Edhe: