Virtualizimi i qytezës Marigona Hill përmes aplikacionit “Explore Marigona Hill” - Gazeta Express
string(78) "virtualizimi-i-qytezes-marigona-hill-permes-aplikacionit-explore-marigona-hill"

Lajme

Gazeta Express

09/08/2022 14:45

Virtualizimi i qytezës Marigona Hill përmes aplikacionit “Explore Marigona Hill”

Lajme

Gazeta Express

09/08/2022 14:45

Eksluzivitetet në Marigona Hill nuk mbarojnë asnjëherë. Qyteza përrallore e njohur për të gjithë, tash e një kohë ka lansuar aplikacionin “Explore Marigona Hill”.

Përjetimi i qytezës përrallore fillon me virtualizimin e qytezës Marigona Hill përmes aplikacionit “Explore Marigona”. Aplikacioni që mund të ju ngjasojë me ndonjë video game, do të ju mundësojë të shihni saktësisht se si është e organizuar qyteza Marigona Hill,  duke parë ku janë të vendosura shtëpitë, terracierët, apartamentet, finesat e qytezës dhe më shumë.

Gjithashtu për të gjithë ata që janë të interesuar që në të ardhmen të bëhen pjesë e qytezës, ne këtë apllikacion do të kenë mundësinë të shohin cilat nga njësitë e banimit janë të lira dhe ku saktësisht ndodhen ato njësi.

Aplikacionin dhe detaje tjera i gjeni në website-in e Marigona Hill: www.marigonahill.com/ExploreMarigonaHill


Lexo Edhe: