Viola lë përfundimisht “Style Star”, komenti i fundit përlot dhe Kiara Titon - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

24/05/2021 13:44

Viola lë përfundimisht “Style Star”, komenti i fundit përlot dhe Kiara Titon

Rozë

Gazeta Express

24/05/2021 13:44

Si çdo natë në Style Star Show në fund të mbrëmjes ka pasur një eleminim. Këtë javë ka qenë Vjola. E cila ishte tek tre më pak të votuarat e natës, së bashku me Senajdën dhe Sindin. Konkurrentet kanë shpëtuar me shumicë votash Sindin, ndërsa juria shpëtoi Senajdën.

Pasi ishte e qartë se ajo ishte përjashtuar nga kompeticioni, pasi u shpreh mbi rrugëtimin e saj në Style Star filloi të përlotej. Fjalët e saj kanë përlotur edhe vetë Kiara Titon.

Lexo Edhe:

’Besoj se kam dhënë dicka n këtë spektakël do jemë gjithmonë e sinqertë dhe do them gjithmonë ate që unë mendoj’’ – kanë qenë fjalët e fundit të konkurentes para se të largohej përfundimisht.