Vila: Kemi sjell investim të huaj në RMV në vlerë prej 3 milionë euro - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

18/01/2020 14:10

Vila: Kemi sjell investim të huaj në RMV në vlerë prej 3 milionë euro

Ballina

Gazeta Express

18/01/2020 14:10

Drejtori i Agjencisë për investime të huaja dhe promovim të eksportit, Arben Vila, ka bërë të ditur se është arritur marrëveshje me një kompani të Indisë për prodhimin e kafesë e cila është e vetmja e këtij lloji në Evropën Perëndimore, shkruan GazetaExpress.

Kompania në fjalë do të investojë 3 milionë euro dhe do të punësohen 100 persona. Ky investim destinacion do ta ketë rajonin e Karadakut./GazetaExpress/