VIDEO/ Punimet në shtratin e lumit Gjanica zbulojnë disa predha luftarake, shumë pranë banesave - Gazeta Express

Shqiperi

Gazeta Express

22/06/2021 13:41

Me i fundit

VIDEO/ Punimet në shtratin e lumit Gjanica zbulojnë disa predha luftarake, shumë pranë banesave

Shqiperi

Gazeta Express

22/06/2021 13:41

Disa predha luftarake janë zbuluar nga punonjësit gjatë punimeve në shtratin e lumit Gjanica në Fier nga punonjësit.

Mësohet se predhat janë gjetur në afërsi të urës së Sheqit, në afërsi të disa banesave.

Punonjësit e mjeteve që kryejnë punimet për sistemin e brigjeve të lumit Gjanica dhe rehabilitimin e këtij segmenti nga qendra në urën e Sheqit pasi kanë parë predhat kanë njoftuar menjëherë policinë e cila ka mbërritur në vend duke vënë në dijeni dhe autoritetet e Ministrisë së Mbrojtjes.