VIDEO: Pamjet që tregojnë më së miri si përhapet koronavirusi - Gazeta Express

VIDEO: Pamjet që tregojnë më së miri si përhapet koronavirusi

Shneta

Gazeta Express

10/03/2020 15:10

Një video e postuar në Twitter, që brenda pak minutave është bërë virale, tregon më së miri se si përhapet koronavirusi, që së fundmi ka marrë emrin COVID-19.

Aty shihet se si duhet mbajtur higjiena në nivel, me qëllim që të shmanget kontakti me virusin vdekjeprurës që ka ngritur në këmbë botën. Videoja është realizuar nga ministria e Shëndetësisë së Arabisë Saudite, dhe ka për qëllim të rris vetëdijen e qytetarëve që të kenë më shumë kujdes.

Top channel/ Gazeta Express