Vetëm dje janë sanksionuar 507 shoferë për mosrespektim të shpejtësisë - Gazeta Express

Instant

Gazeta Express

11/06/2021 12:58

Vetëm dje janë sanksionuar 507 shoferë për mosrespektim të shpejtësisë

Instant

Gazeta Express

11/06/2021 12:58

Vetëm dje për mosrespektim të shpejtësisë së kufizuar janë sanksionuar 507 shoferë.

Kështu ka njoftuar Policia e Kosovës, përmes një postimi në Facebook, shkruan Gazeta Express.

Në bazë të raportit 24-orësh të Policisë, kanë ndodhur 14 aksidente trafiku, 38 me dëme materiale. Ndërkaq, 2275 tiketa trafiku të shqiptuara.

Po ashtu, PK-ja ka njoftuar se 31 persona janë arrestuar, 23 janë dërguar në mbajtje, dhe 5 në vuajtje të dënimit.