Vendet që i lejojnë punëtorët të flenë gjatë orarit të punës - Gazeta Express
string(60) "vendet-qe-i-lejojne-punetoret-te-flene-gjate-orarit-te-punes"

Fun

Gazeta Express

06/02/2023 22:39

Vendet që i lejojnë punëtorët të flenë gjatë orarit të punës

Fun

Gazeta Express

06/02/2023 22:39

Hulumtimet nga Fondacioni Kombëtar i Gjumit (NSF) sugjerojnë se mungesa e gjumit mund të ketë një ndikim negativ në emocione.

 A mundet që dremitjet prej 20-30 minutash të krijojnë një fuqi punëtore më produktive dhe të kenë një ndikim pozitiv në humor, përqendrim dhe vëmendje?

Lexo Edhe:

Në disa vende kjo jo veçse nuk shihet negativisht, përkundrazi inkurajohet fuqishëm që punëtorët të bëjnë një sy gjumë në vendet e tyre të punës.

Disa nga vendet që kanë filluar aplikimin e kësaj metode te punonjësit në disa kompani janë: Kina, Japonia, Spanja, Italia, Norvegjia, Indonezia, Botsvana, dhe SHBA.