Vend i lirë pune në Spitalin Amerikan në Kosovë - Gazeta Express
string(49) "vend-i-lire-pune-ne-spitalin-amerikan-ne-kosove-5"

Shneta

Gazeta Express

05/09/2023 18:56

Vend i lirë pune në Spitalin Amerikan në Kosovë

Shneta

Gazeta Express

05/09/2023 18:56

Pozita: Doktor i Mjekësisë

Departamenti: Urologji

Lexo Edhe:

Orari i punës: Orar i plotë

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kushte:

– Të ketë të përfunduar Fakultetin e Mjekësisë – Doktor i Mjekësisë,

– Të ketë licencë pune nga Ministria e Shëndetësisë,

– Të ketë përvojë pune,

– Njohuri të mirë të Gjuhës Angleze, në të shkruar dhe në të folur,

– Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe prezantimi,

– Gatishmëri për punë ekipore dhe për të punuar në një ambient dinamik pune,

– Njohuri shumë të mira të punës me kompjuter.

Mënyra e aplikimit: Të gjithë të interesuarit mund të dërgoni CV-në, kopjen e licencës së punës dhe referencat në e-mail: [email protected] , duke shënuar në subjekt pozitën për të cilën aplikoni.

Afati i fundit për aplikim është deri më 12 Shtator 2023.

Vendi i punës: American Hospital Kosova Sh.p.k., Rr. Shkupit, Nr.25, Prishtinë.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 | 038 60 70 60 | 046 60 70 60 | 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan #perqafojejeten