Vëllai apo baxhanaku? Qytetari jep përgjigjen epike dhe tregon çka i ka rënë pishman - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

15/09/2021 11:02

Vëllai apo baxhanaku? Qytetari jep përgjigjen epike dhe tregon çka i ka rënë pishman

Lajme

Gazeta Express

15/09/2021 11:02

A më i afërt është vëllai apo baxhanaku? Kjo është një pyetje e cila në formë shakaje po qarkullon shumë nëpër rrjete sociale. Duke parë reagimet edhe komentet e shumta, një pjesë e tyre tejet qesharake, “#Gjesi” ka marrë mendimet e qytetarëve.

#GJESI

Lexo Edhe:

Edhe ata kanë dhënë mendime të ndryshme, prej tyre interesante e disa edhe kanë habitur me përgjigjet e tyre. Dhe një prej tyre tha se pikërisht me baxhanakun ka shkuar në pushime, por që i ka rënë shumë pishman.

Arsyen për këtë, por edhe shumë përgjigje të tjera mund t’i dëgjoni në videon më poshtë.