Vazhdon seanca gjyqësore për rastin e zhvatjes, Boki 13 qetësohet me "Diazepam" - Gazeta Express

Vazhdon seanca gjyqësore për rastin e zhvatjes, Boki 13 qetësohet me “Diazepam”

Ballina

Gazeta Express

03/12/2019 12:45

Pas pauzës prej 45 minutave për kontroll mjekësor ndaj Boki 13, sërish do të vazhdoj seanca gjyqësore për rastin “Reketi”.

Mjekët pas kontrollit konstatuan se gjendja shëndetësore e Boki 13 është e mirë dhe ai mund të marrë pjesë në seancë.

Sipas ekipit të mjekëve Boki 13 kishte shtypje të gjakut 140 me 100 dhe i është dhënë tabletë diazepam.