Vazhdohet paraburgimi për Kamçevin - Gazeta Express

Ballina

Gazeta Express

11/06/2021 17:55

Vazhdohet paraburgimi për Kamçevin

Ballina

Gazeta Express

11/06/2021 17:55

Për 30 ditë është vazhduar paraburgimi për biznesmenin Jordan Kamçev, ka sjellë vendim Gjykata Penale në Shkup.

Paraburgimi i është vazhduar, pasi siç sqarojnë nga Gjykata, ekziston mundësia e arratisjes.

Nga Gjykata informojmë, se bëhet fjalë për lëndën që njihet në publik si “Parcelat në Vodno”, ndaj të cilës është parashtruar aktakuzë dhe është në fazë të vlerësimit të aktit prokurorial.

Përndryshe, Kamçevi ka tre muaj që është në paraburgim. Ai ofroi garanci që të mbrohet në liri, por një gjë e tillë u refuzua.