Vajzat e ''Style star'' akuza të rënda për njëra-tjetrën - Gazeta Express

Vajzat e ”Style star” akuza të rënda për njëra-tjetrën

Rozë

Gazeta Express

03/05/2021 13:14

Këtë javë për tematikën e javës vajzave u ishte caktuar nga një qytet ku zhvillohet Fashion Week. Prandaj dhe diversiteti ishte shumë i dukshëm.

Përveç komenteve për stilin dhe modën pati dhe shumë debate, një nga ata që mund të përmendim, ishte ai mes Dhespinës dhe Aldës.

Vajzat kanë bërë disa akuza “të rënda” për njëra-tjetrën. Dhespina është shprehur se veshja e Aldës është e kopjuar nga një veshje ekzistuese. Ndërsa kjo e fundit i ka kthyer përgjigje duke i thënë se Dhespina sulmon atë në media sociale me profile fallco. Tek debate si ky i sotmi na bënë të mendojmë se mes vajzave mund të ketë debat dhe në prapaskena.