“Vajza e tokave të diellit” bëri që Petrit Çarkaxhiu të shkruajë për herë parë për dashurinë - Gazeta Express

“Vajza e tokave të diellit” bëri që Petrit Çarkaxhiu të shkruajë për herë parë për dashurinë

Gazeta Express

17/09/2020 12:58

Sot, në një intervistë të veçantë në “#Gjesi” i ftuar ishte kantautori i njohur Petrit Çarkaxhiu, i cili gjatë periudhës së karantinës dhe pandemisë ka sjell disa projekte muzikore.

Secila më e veçantë se tjera, të tri këngët janë pritur tejet mirë.

Pos tjerash, ai tregoi se gjatë vjeshtës do të sjell të tjera këngë e klip, solo por edh me grupin Jericho.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni më poshtë.