Ushqimet që shkaktojnë kapsillëkun - Gazeta Express

Gazeta Express

11/06/2020 22:41

Ushqimet që shkaktojnë kapsillëkun

Gazeta Express

11/06/2020 22:41

Një nga problemet më të zakonshme shëndetësore është kapsllëku.

Të gjithë ne të paktën një herë në jetë e kemi provuar këtë ndjenjë, që përpos që është shumë frustruese di të jetë edhe e dhimbshme.

Nëse keni probleme të tilla shpesh herë, duhet të dini se janë disa ushqime që e bëjnë edhe më keq.

Përpiquni t’i evitoni ato ose të paktën t’i konsumoni më pak.

Buka

Çokollata

Ushqimet e ngrira

Biskotat

Bananet

Mishi i kuq

Patatinat dhe patate të skuqura

Produktet e qumështit