Urologjia në Spitalin Amerikan në Kosovë - Gazeta Express

Shneta

Gazeta Express

23/08/2021 13:40

Urologjia në Spitalin Amerikan në Kosovë

Shneta

Gazeta Express

23/08/2021 13:40

Urologjia në Spitalin Amerikan në Kosovë udhëhequr nga Dr.Ajet Xhafa është në shërbim të të gjithë pacientëve me metoda diagnostike, terapeutike dhe kirurgjikale.

Intervenimet e Kirurgjive laparoskopike dhe konservative e kanë bërë Departamentin e Urologjisë në mënyrë të padiskutueshme pararojë jo vetëm në vend por edhe në rajon.

Lexo Edhe:

Eliminimi i gurëve në veshka me metodat më moderne, pa patur nevojën e një ndërhyrjeje të mirëfilltë kirurgjikale, u ka shërbyer qindra pacientëve në vitet e fundit.

Trajtime të tjera si kirurgjitë e tumoreve, trajtimi i impotencës, kirurgjitë e prostatës etj, janë nga fushat kryesore për të cilat ekipi i Spitalit Amerikan në Kosovë është çdo ditë e më i kërkuar.

Për më shumë informacion, kontaktoni në inbox ose në numrat e telefonit 038 221 661 ose 049 513 513.

Spitali Amerikan, Përqafoje Jetën!

#spitaliamerikan#perqafojejeten

https://www.instagram.com/spitaliamerikanprishtine/?hl=en