UNDP-ja siguron artikuj mbrojtës për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent - Gazeta Express
string(66) "undp-siguron-artikuj-mbrojtes-per-agjencine-e-menaxhimit-emergjent"

UNDP-ja siguron artikuj mbrojtës për Agjencinë e Menaxhimit Emergjent

Gazeta Express

26/03/2020 13:26

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë ka dorëzuar artikuj mbrojtës Agjencisë së Menaxhimit Emergjent (AME) e cila është aktive dhe e integruar nga fillimi në proceset për koordinimin e përpjekjeve institucionale në situatën e krijuar nga pandemia.

UNDP ka bërë të ditur se ka siguruar dorëza dhe dezinfetkues.

Lexo Edhe:

“Për të mbështetur punën e Qendrave Operative Emergjente Rajonale dhe Njësiteve profesionale të zjarrëfikjes dhe shpëtimit, UNDP ka siguruar artikuj  më të nevojshëm mbrojtës: 12.000 copë dorëza gome dhe 500 copë sanitizues dore me bazë alkooli (0,5 l secila)”, bëhet e ditur në njoftim.