Ulen çmimet e derivateve - Gazeta Express

Ulen çmimet e derivateve

Ballina

Gazeta Express

13/08/2019 10:28

Komisioni Rregullator për Energjetikë sot njoftoi se nga mesnata do të lirohen çmimet e derivateve. Benzina nga mesnata do të lirohet për tre denarë për litër, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri do të lirohet për dy denarë.

EURODIZELI do të shitet me çmim prej 60 den për litër, ndërsa vaji ekstra i lehtë për amvisëri do të kushtoj 50 den për litër.