Ujëvara e Zagrebit ndriçohet me flamurin shqiptar - Gazeta Express

Ujëvara e Zagrebit ndriçohet me flamurin shqiptar

Lajme

Gazeta Express

28/11/2021 22:51

Me rastin e 109 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë dhe ditës së Flamurit, sonte Ujëvara e Zagrebit u ndriçua me ngjyrat e Flamurit kombëtar shqiptar.

Ujëvara e njohur në kryeqytetin e Kroacisë është ndriçuar nga ngjyrat e flamurit kombëtar shqiptar për nder të ditës së pavarësisë së Shqipërisë.

Lexo Edhe: