U përpoq t’i shpëtonte, nëna e elefantëve ngec në baltë bashkë me të vegjlit - Gazeta Express

Fun

Gazeta Express

23/07/2021 19:46

U përpoq t’i shpëtonte, nëna e elefantëve ngec në baltë bashkë me të vegjlit

Fun

Gazeta Express

23/07/2021 19:46

Skuadra e shpëtimit në Kenia ka arritur të nxjerrë nga një gropë e thellë balte, tre elefantë të ngecur.

Ekipi përdori litarë të gjatë dhe të fortë të lidhur me një traktor për të tërhequr me kujdes elefantët.

Lexo Edhe:

Sipas Daily Mail, njëri nga elefantët më të vegjël ka ngecur i pari ndërsa nëna e tij dhe elefanti tjetër kanë tentuar ta shpëtojnë, por kanë mbetur edhe vetë në baltë.

Pasi u nxorën nga balta, elefantët qëndruan të shtrirë për një kohë të gjatë për të rimarrë forcat para se të vijonin udhëtimin e tyre.

Në Kenia ka shpesh momente të tilla me të cilat përballen kafshët e egra, por skuadrat janë gjithnjë të gatshme t’i vijnë në ndihmë mesa munden.