U përpoq të fotokopjojë 50 euro në printer, shokohet nga ajo çfarë i del - Gazeta Express

Lajme

Gazeta Express

13/08/2020 8:17

U përpoq të fotokopjojë 50 euro në printer, shokohet nga ajo çfarë i del

Lajme

Gazeta Express

13/08/2020 8:17

Youtuberi i njohur si “Caepa Cool”, i ndjekur nga 43,000 persona, ka realizuar një eksperiment për të parë se çfarë ndodh nëse përpiqet të fotokopjojë para në printer.

Ai përdori një kartmonedhë prej 50 eurosh, derisa rezultatet i befasuan atë dhe shokët e tij.

Pas përpjekjes së parë për kopjim, fotokopja e vetë kartëmonedhës kishte linja të bardha. Pastaj vendosi të provojë të shtojë një objekt tjetër kopje për të parë se çfarë do të ndodhte.

Në përpjekjen e tretë, ai mbuloi një pjesë të kartëmonedhës me shirit të bardhë dhe më në fund arriti të bashkojë pajisjen dhe të kopjojë kartëmonedhën pa linja, por ishte e qartë që një pjesë e kartëmonedhës ishte e mbuluar.

Ndiqeni videon më poshtë për ta parë fenomenin në fjalë

What happens if you photocopy money [interesting]