U mbajt seminari “Nuk ka trashëgimi kulturore pa ne” - Gazeta Express
string(50) "u-mbajt-seminari-nuk-ka-trashegimi-kulturore-pa-ne"

U mbajt seminari “Nuk ka trashëgimi kulturore pa ne”

Arte

Gazeta Express

08/02/2023 14:33

Në kuadër të projektit “Nuk ka trashëgimi kulturore pa ne”, u mbajt seminari rreth krijimit të qasjes gjithëpërfshirëse për persona me aftësi të kufizuara në trashëgimi kulturore.

Qëllimi i seminarit ishte që t’u jipet mundësi personave me aftësi të kufizuara të shprehin nevojat dhe domosdoshmërinë në përfshirjen e tyre në zhvillimin e politikave strategjike të institucioneve në fushën e trashëgimisë kulturore.

Lexo Edhe:

Ky projekt financohet nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe zbatohet nga CHwB Kosova në bashkëpunim me HANDIKOS.

/Express/