Trondit Donaldi, nominon veten për eliminim nga Big Brother - Gazeta Express
string(58) "trondit-donaldi-nominon-veten-per-eliminim-nga-big-brother"

TV/Film

Gazeta Express

05/01/2022 0:20

Trondit Donaldi, nominon veten për eliminim nga Big Brother

TV/Film

Gazeta Express

05/01/2022 0:20

Donalldi ka hapur kutinë e pandorës derisa ka dërguar në nomin tre persona.

Vëllai i madh ka vendosur që Donalldi të hap kutinë e Pandorës

Lexo Edhe:

Ai pasi ka vendosur ta bëjë këtë ka fituar një udhëtim nëpër qytete të ndryshme të Europës.

Por, pas një të mire vjen një e keqe dhe Vëllai i madh e ka vënë atë para një sfide duke nominuar tre banorë.

Ai në këtë rast ka zgjedhur që në nominim ta dërgojë vetën, Meridianin dhe Ilirin. /GazetaExpress/