Tri fjalë të cilave nuk u rezistojnë meshkujt - Gazeta Express
string(45) "tri-fjale-te-cilave-nuk-u-rezistojne-meshkujt"

Tri fjalë të cilave nuk u rezistojnë meshkujt

Fun

Gazeta Express

14/07/2023 23:51

Siç duket, mjafton një fjali e vetme me tri fjalë që ta joshni një mashkull.

Besojeni ose jo, tri fjalë mjaftojnë që mashkulli të fascinohet me prezencën tuaj.

Lexo Edhe:

“Të dua menjëherë” – janë fjalët e thjeshta, por tejet efektive që ta bëni atë për vete.

Nëse i pëshpëritni këto fjalë kur jeni në shtrat duke u zhveshur, është tejet mirë.

Por, nëse i thoni në vende të papërshtatshme – shembull posa të dilni nga kinemaja – atëherë është edhe më e “rrezikshme”.

Stefan Johnson, psikoterapisë, thotë se fjalitë që priten më së paku janë nxitësi i vërtetë i dëshirës dhe epshit seksual mashkullor.

“Kur një mashkull befasohet në mënyrë erotike, truri i tij liron endorfine dhe neurotransmetues të cilat e rrisin transmetimin e impulseve dhe ndikojnë në disponim”, thotë ai.

Megjithatë, esenca është që këtë fjali ta përdorni në mënyrë strategjike duke e përdorur në kohën e duhur.

Duke e bërë këtë, ju e theksoni vendosmërinë tuaj për t’i garantuar kënaqësi të vërtetë.

Ekspertët tjerë të seksit thonë se meshkujt shpeshherë ndihen të neglizhuar, ndërkaq kjo fjali i garanton atij vetëbesim dhe pastaj që të dy përfitoni në shtrat.