Tre femra të zodiakut që duan të jenë të pavarura financiarisht - Gazeta Express
string(63) "tre-femra-te-zodiakut-qe-duan-te-jene-te-pavarura-financiarisht"

Tre femra të zodiakut që duan të jenë të pavarura financiarisht

Fun

Gazeta Express

23/03/2023 23:14

E kemi fjalën për femrat e zodiakut, të cilat që në moshë të vogël janë munduar të kenë paratë e tyre dhe të mos mbështeten në paratë e xhepit të prindërve apo gjyshërve.

Duke u rritur ata kujdesen të ruajnë pavarësinë financiare dhe të fitojnë paratë e tyre, sepse kështu kanë mësuar, por edhe kështu ndihen më të sigurt dhe nuk presin që një mashkull të “paguajë” për to.

Lexo Edhe:

BRICJAPI

Bricjapët kanë një frymë sipërmarrëse nga natyra dhe priren të jenë ose të vetëpunësuar ose të punojnë në projekte të mëdha qeveritare dhe/ose korporative. Me shumë mundësi me një Bricjap është të filloni të fitoni para që në moshë shumë të re. Dhe kështu do të vazhdojë, deri në momentin që do të vendosë të dalë në pension dhe të shijojë frytet e punës së saj të palodhur. Në përgjithësi, ato kanë synime dhe ambicie të mëdha dhe është një nga shenjat që do të punojë shumë për të arritur përmbushjen e tyre.

LUANI

Luaneshat janë ndër femrat më të pavarura në fushën financiare. Si mund të ishte ndryshe? Një mbretëreshë nuk mund të “lyp” nga prindërit ose burri i saj. Pavarësia financiare për të konsiderohet e vetëkuptueshme dhe sigurisht shprehja “mori pjesën e luanit” nuk mund të konsiderohet aspak e rastësishme. Një Luan, pavarësisht nëse ajo zotëron biznesin e saj ose është e përfshirë në një punë të korporatës, gjithmonë i drejton përpjekjet e saj drejt qëllimeve madhështore financiare. Ajo kërkon të qëndrojë në këmbë financiarisht, por edhe të bëjë një emër me të cilin do të jetë krenare. Gjithashtu, edhe pse shpërdoruese, ajo është e mirë si në fitimin e parave ashtu edhe në menaxhimin e parave.

PESHQIT

Sado e çuditshme që tingëllon, Peshqit mund të rezultojnë të jenë njerëz me një shpirt të mprehtë sipërmarrës. Kjo është për shkak të imagjinatës së tyre të pakufishme dhe intuitës, dy cilësi që, nëse gjejnë një rrugëdalje pozitive, mund t’i shtyjnë drejt suksesit të madh financiar dhe në biznes. Ajo mund të bëhet e pavarur financiarisht në një moshë të re dhe të vazhdojë të jetë për pjesën tjetër të jetës së saj. Ndoshta do të gjejë një punë fitimprurëse që i siguron një rrogë të kënaqshme, por nuk përjashtohet që të prosperojë edhe në sektorin e biznesit. /abcnews.al