Tre aktivitete që do t’ju bëjnë të harroni ankthin gjatë fluturimit - Gazeta Express
string(66) "tre-aktivitete-qe-do-tju-bejne-te-harroni-ankthin-gjate-fluturimit"

Fun

Gazeta Express

07/02/2023 22:25

Tre aktivitete që do t’ju bëjnë të harroni ankthin gjatë fluturimit

Fun

Gazeta Express

07/02/2023 22:25

Ata thonë se rëndësi ka udhëtimi, jo destinacioni. Nëse e mendoni mirë, sidoqoftë, disa minuta mërzie ose edhe më keq stresi do të vijnë pa mundim.

Por atëherë do të jeni kujdesur dhe njëri aktivitet do të vijë pas tjetrit duke ju lënë të habitur.

Lexo Edhe:

Zgjidhja më e mirë është të merreni me ndonjë gjë të re edhe nëse e keni blerë së fundmi, si një vegël e re. Dëshira për ta zbuluar dhe eksploruar do t’ju mbajë në këmbë për mjaft kohë, për aq kohë sa jeni ngjitur në sediljen tuaj.

Pra, çfarë të bëjmë?

Netflix dhe… retë

Këtë patjetër nuk duhet ta neglizhoni pasi kërkon përgatitje që nga një natë më parë. Sigurohuni që të keni shkarkuar mjaft episode të serialit tuaj të preferuar ose të filmit që keni dashur gjithmonë të shihni, vendosni kufjet dhe ikni! Me kaq shumë platforma të disponueshme, nuk do të dini se çfarë të zgjidhni më parë…

Lojëra

Celulari juaj do të jetë thesari juaj gjatë këtyre orëve edhe pa lidhje interneti. Shkarkoni lojëra të tilla si lojëra me mendje, lojëra me pikturë ose lojëra për dekorimin e brendshëm që do t’ju zhytin në një botë tjetër dixhitale.

Libër

Zgjidhje pa kohë që di gjithmonë të mbajë shoqërinë më të mirë. Shumë herë është lënë jashtë për shkak të peshës, por ia vlen shumë më tepër të zërë vendin e çdo artikulli tjetër.

Por çfarë ndodh në udhëtimin e kthimit?

Aty psikologjia jote e rëndë do të lehtësohet vetëm në krahët e Spotify…/abcnews.al