Tradhëtia financiare, sociologët: Arsyeja kryesore pse po ndahen çiftet shqiptare - Gazeta Express
string(79) "tradhetia-financiare-sociologet-arsyeja-kryesore-pse-po-ndahen-ciftet-shqiptare"

Lajme

Gazeta Express

08/12/2022 8:05

Tradhëtia financiare, sociologët: Arsyeja kryesore pse po ndahen çiftet shqiptare

Lajme

Gazeta Express

08/12/2022 8:05

Tradhtia financiara mes çifteve dhe sa i përhapur është ky fenomen në vendin tonë. Suela Koçibellinj, drejtuese e organizatës” Vizion OJF”, Deada Hyka gazetare si dhe nëpërmjet skype sociologu Gëzim Tushi kanë folur sot në emisionin “ABC- e mëngjesit”.

Sipas Deada Hykës, tradhetia financiare është fshehja financiare e të ardhurave financiare dhe si fenomen mund të gjendet kudo si në fshehjen e faturave, një depozitë e fshehtë financiare, një kartë krediti, apo dhe një pronë të cilin njëri nga partnerët mund ta kenë të fshehtë.

Lexo Edhe:

Gjithashtu gazetarja Hyka shpjegoi se shkrimi në artikull, nga dhe ku mori shkas tema e ditës së sotme, bazohej në një rast real të ndodhur në Shqipëri, ku partneri kishte nisur dyshimet ndaj partneres së saj.

Raste të tilla, por jo vetëm, gjithashtu edhe borxhet e fshehta po cojnë çiftet edhe drejt divorceve.