TINA HOTI | REALITY SHOW, EPISODI 3 - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

27/11/2020 19:37

TINA HOTI | REALITY SHOW, EPISODI 3

Rozë

Gazeta Express

27/11/2020 19:37

Me anije në drejtim të Korfuzit, Tina i feston ditëlindjen bashkëshortit. Kjo është tema e episodës së 3-të në një serial realityshow i veçantë, unik dhe realizim ndryshe nga emisionet tjera që shfaqet për herë të parë në Kosovë. Tina Hoti Show mund ta ndiqni live në YouTube me episoda të reja cdo të Premte në gjuhën shqipe. Percjelli episodat e plota ne YouTube ne kete LINK.

Tina Hoti është një vloggere dhe sipërmarrëse frymëzuese. Ka lindur në Kosovë dhe migroi në adoleshencën e saj të hershme në SHBA.

Arti, moda dhe pavarësia e karakterit është çka ajo beson dhe e kultivon.Në këtë periudhë të rrugëtimit të jetës së saj, ajo ka vendosur të prodhojë një Reality Show duke ndarë përvojat e saj jetësore si një femër, nënë dhe sipërmarrëse e dedikuar.

“Është një projekt shumë personal për mua dhe do të dëshiroja ta ndaj me të gjithë ju. Shpresoj që do të ju pëlqej.”

KORFUZ & DITELINDJE (E3) | Nje vikend qe do ta perserisja gjithmone