TikToku me risi në vendosjen e titrave - Gazeta Express
string(38) "tiktoku-me-risi-ne-vendosjen-e-titrave"

TikToku me risi në vendosjen e titrave

AutoTech

Gazeta Express

21/07/2022 23:12

Rrjeti social TikTok, është duke punuar që përdoruesve t’ua lehtësojë shfaqjen automatike të titrave, raportoi “TheVerge” të enjten.

Sipas njoftimit, ky përditësim vjen pasi titrat ishin vendosur në vitin 2021, por u konsiderua se kishin shumë mangësi.

Lexo Edhe:

Deri më tani, titrat e vendosura në TikTok, kërkonin që përdoruesi t’i aktivizonte ato nëpërmjet një butoni, derisa qasja në titra varej nga përdoruesi që e kishte publikuar atë. Me të këtë përditësim, përdoruesit do t’i vendosen automatikisht, me mundësi largimi.

Ky përditësim vjen pas ndryshimeve që rrjeti social Facebook dhe platforma e videove Youtube, i bënë me qasjen e përdoruesit në titra.