Thirrje e hapur për Çmimet për Arritje Ndërkulturore - Gazeta Express
string(52) "thirrje-e-hapur-per-cmimet-per-arritje-nderkulturore"

Thirrje e hapur për Çmimet për Arritje Ndërkulturore

Arte

Gazeta Express

31/01/2024 16:04

Ministria Federale për Çështje Evropiane dhe Punë të Jashtme e Republikës së Austrisë, ka hapur thirrjen për Çmimet për Arritje Ndërkulturore.

Çmimet do t’i ndahet projekteve më të mira në secilën kategori si më poshtë:

Lexo Edhe:

• Kategoria ‘Qëndrueshmëria’: “Projekti më i mirë mbi temën ndërsektoriale të mjedisit dhe dialogut ndërkulturor dhe ndërfetar”, me shpërblim financiar në vlerën prej 10,000 euro.

• Kategoria ‘Ngjarjet e fundit’: “Projekti më i mirë që ndërlidhet me një ngjarje aktuale (të fundit)”, me shpërblim financiar në vlerën prej 6,000 euro.

• Kategoria ‘Teknologji’: “Aplikacioni më i mirë në kontekst të një projekti ndërkulturor dhe ndërfetar”, me shpërblim financiar në vlerën prej 6,000 euro.

• Kategoria ‘Inovacion’: “Projekti më inovativ ndërkulturor dhe ndërfetar”, me shpërblim financiar në vlerën prej 6,000 euro.

• Kategoria ‘Media’: “Kontributi më i madh mediatik për mirëkuptim ndërkulturor dhe ndërfetar”

• Çmimi special ‘Integrimi në Austri’ (aplikimet janë të mundshme vetëm për projektet e bazuara dhe aktive në Austri), me shpërblim financiar në vlerën prej 6,000 euro.

• Çmimi special ‘Projekti më i mirë austriak’ (aplikimet janë të mundshme vetëm për projektet e bazuara dhe aktive në Austri), me shpërblim financiar në vlerën prej 6,000 euro.

Afati i fundit për aplikim: 17 mars 2024

/Express