The Rolling Stones publikojnë nga karantina këngën e parë pas tetë vjetësh - Gazeta Express

Rozë

Gazeta Express

24/04/2020 13:42

Me i fundit

dpt

The Rolling Stones publikojnë nga karantina këngën e parë pas tetë vjetësh

Rozë

Gazeta Express

24/04/2020 13:42

The Rolling Stones kanë publikuar këngën e tyre të parë në tetë vjet, ‘Living In A Town Ghost’.

Grupi i Rock-ut The Rolling Stones kanë publikuar këngën e tyre të para pas tetë viteve, kjo këngë erdhi si lehtësim për fansat në këtë kohë pandemie.

Në një intervistë të re me Zane Lowe të Apple Music, Jagger tha se ai shkroi këngën me Keith Richards mbi një vit më parë.

“Nuk ishte shkruar për tani, por ishte vetëm një nga ato gjëra të çuditshme”, tha ai.

“Ishte shkruar për të qenë në një vend i cili ishte plot jetë, por tani është pa jetë, kështu që të flas …Une thjesht isha duke luajtur me kitarë dhe e shkrova këngën për 10 minuta”.

The Rolling Stones – Living In A Ghost Town (Lyrics)